Beleef een super namiddag, geniet en ga naar huis met prachtige foto’s van je zelf want niemand is te dik, te dun, te groot of te klein. Geen enkel excuus is goed genoeg om geen mooie foto’s van je zelf te hebben.

 Gratis en niet voor niets  

Je betaalt niets voor je portretfotosessie en je krijgt ook niets. De portretshoot is dus gratis.

Onmiddellijk na de sessie kijken we samen naar de foto’s en kunnen jullie een selectie maken en prachtige professionele afdrukken bestellen.

Vind je de foto’s maar niets, dan heb je geen euro uitgegeven en bestel je eenvoudigweg  niets. Hierbij moet je geen slecht gevoel hebben. Ik als fotograaf had dan beter mijn best moeten doen om te begrijpen wat voor stijl van foto’s je wou. Bij de bestelling van de afdrukken krijg je de digitale files er bij in volle resolutie.

Bij deze formule is er dus geen enkel excuus meer om niet de ervaring van een portretfotoshoot, een boudoir fotoshoot of een familieportret te laten maken eens te beleven.

Niet voor niets en niet gratis

Voor slechts 250 euro trekken we er op uit en maken we de prachtigste portretfoto’s in een buitensetting of kom ik tot bij u thuis en nemen we de foto’s in een vertrouwde omgeving.

Liever in een studio ? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Waarmee ga je naar huis ? Je krijgt de foto’s in een digitaal formaat.

Er is meer

Willen jullie er absoluut “fabulous” uitzien dan zorgen wij voor make-up en haar. Voor slechts 140euro krijg je professionele make-up en een schitterende coupe. Beleef een leuke namiddag en ga erna een stapje in de wereld zetten want jullie zullen er ongelofelijk uitzien.
Geen van onderstaande  geportretteerde mensen is model. Licht, haar, make-up, goede aanwijzingen en fotograaf maakten hier het verschil.