Huwelijksreportage van Bruno en Greet in Aalst

Bruno en Greet hun trouw was opgedeeld in 2 dagen. Dag 1 was het wettelijke huwelijk in Aalst dat voorgezeten werd door de burgemeester van Aalst, Ilse Uyttersprot. Greet als manager van restaurant So en Bruno als eigenaar van Reizen de Lathauwer en mede oprichter van Moeder Oilsjterse zijn dus geen onbekende figuren.
De trouwzaal zat dan ook overladen vol.

1 Comment Huwelijksreportage van Bruno en Greet in Aalst

  1. webverkeer Mei 13, 2012 at 1:43 pm

    Ik heb eigenlijk gepland om over je blog post is ongelofelijk realistisch. Ik heb ervoor kiezen om iets totaal nieuws te horen met deze op grond van ik echt de identieke plaats binnen mijn Verenigde Staten te bieden tijdens deze zaak dus dit specifieke hulp? S voor iedereen genoeg. Ik was in staat om een ​​goed te kijken over het onderwerp plus merkte een groot aantal blogs, maar in tegenstelling tot dat. Dank u voor het openbaren van zo veel in uw website.

Comments are closed.